Brexit och fortsatt handel

Storbritannien har nu varit självständiga från EU sedan årsskiftet - har du koll på vad som gäller när du bedriver handel med dem? Läs mer här!


Tullhantering Brexit
Fartygsschema

Fartygsschema

Spedition

Spedition

Kontakta oss

Kontakta oss

Frakta smart - frakta med sjöfart

Thor Shipping & Transport har sedan starten 1994 varit ett kundfokuserat speditions- och logistikföretag med personlig service - ett koncept som lever än idag! Sedan 2014 driver vi även egen linjetrafik med tre fartyg mellan Sverige och England, vilket gör att vi kan erbjuda heltäckande och skräddarsydda logistiklösningar för transport på både land och vatten, och hjälper framgångsrikt våra kunder med deras gods från dörr till dörr.

Vårt huvudkontor är placerat i Västerås i Sverige och ger oss en geografisk fördel som gör att vi dagligen kan driva spedition-, klarering-, stuveri- och rederiverksamhet till och från hela världen. Vi är lokala, erfarna och har stor kunskap av branschen, och ser er transport som vår utmaning.

Välkomna till oss! 

Skräddarsydda logistiklösningar

Thor Shipping & Transport har det lokala som sin utgångspunkt, men använder världen som marknad. Stor erfarenhet av branschen i kombination med ett starkt nätverk gör att vi kan erbjuda skräddarsydda godstransporter för varje kund, oavsett vad som ska transporteras. För mer information om vad vi gör, klicka dig vidare på länken här nedanför!

Läs mer