Prislista tullhantering

2019-10-04 Nyhet

Med ett Brexit som närmar sig har vi nu uppdaterat vår prislista för tullhanteringstjänster. Läs mer här eller under Tjänster!

Tullhantering

Ett brittiskt kliv ut ur EU närmar sig återigen med den 31 Oktober, och trots oklarheter i hur situationen kommer fungera praktiskt, så är vi så förberedda man kan vara för det. Vi har sedan folkomröstningen kring Brexit i november 2016 gjort oss redo för ett Storbritannien som inte ingår i EU, och kommer därför att kunna assistera våra kunder oavsett hur utträdet sker. 

Förberedelserna har inneburit att vi både hunnit förnya och uppdatera vår AEO-certifiering och våra tillstånd för tullager och tillfällig lagring, vilket innebär att vi likt tidigare kan hantera import- och exportärenden både i och utanför EU. 

För de som är obekanta med vad tullhantering till länder utanför EU innebär rekommenderar vi att läsa den här artikeln, där vi samlat information kring vad som krävs av er som kund för import- eller exportfrågor. 

Har ni frågor ni vill ha mer direkta svar på kontaktar ni oss enklast på info@thorshipping.se, alternativt på 010 - 129 30 60.

Prislista